Warning: Creating default object from empty value in /home/rdet5420/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
Incarcare Freon Auto
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Incarcare Freon

  Incarcarea instalatiei cu freon auto se face numai dupa testarea acesteia, ajutandu-ne de un aparat de ultima generatie care nu numai incarca cu freon auto, dar si curata si testeaza instalatia cu freon, cautand in acest fel orice urma de scurgere sau de rasuflare a instalatiei cu freon.

050420116390504201164505042011649
Acest aparat detecteaza automat cantitatea necesara de freon pentru fiecare marca si model auto in parte, cantitatea necesara de ulei pentru compresorul instalatiei de climatizare si le incarca pe amandoua automat.

Foarte important de stiut este ca incarcarea cu freon TREBUIE facuta numai cu un aparat profesional, care stie exact cata cantitate de freon auto este necesar pentru fiecare model auto in parte.


Incarcare eronata chiar si cu 40 grame in plus sau in minus a instalatiei cu freon, va duce necontestabil la slaba functionare a instalatiei de climatizare.

Toata lumea stie ca din cauza umuditati produse de functionarea aerului conditionat sunt produse anumite bacterii si anumite ciuperci gen mucegai, care nu numai ca reduc drastic buna functionare a instalatiei cu freon, dar si degaja mirosuri mult prea neplacute in interiorul autoturismului.
Pentru a indeparta complet aceste bacterii, noi folosim un set de solutii profesionale care asigura inlaturarea cu pana la 99% a acestor mirosuri neplacute.

24032011591Aceste spraiuri, ajutate de un furtun special ajung pana la 60 cm in interiorul instalatiei de climatizare auto, in acest fel inlaturand bacteriile din toata instalatia nu numai din grilele de aerisire.

Instalatia de climatizare auto, cel mai mult ne ajuta vara, dar este foarte importanta si iarna, pentru dezaburirea geamurilor dar si pentru pastrarea unui aer placut dar si de caliate in interiorul autoturismului.
Se recomanda pornirea sistemului de aer conditionat cel mult o data la 15 zile, prelungind in acest fel durata de viata a compresolului de aer conditionat.

Se recomanda a se efectua o verificare si o incarcare cu freon auto cel mult o data la 2 ani, ajutand in acest fel la pastrarea calitatii instalatiei de climatizare.

SC Detailing Auto Concept SRL, i-si rezerva dreptul de a modifica pretul de la caz la caz.

Detalii Suplimentare la nr. 0766610421. 
Atentie!!!
Poti fi pacalit foarte usor.
Verifica si testeaza folia inainte sa o montezi
O folie auto Llumar originala trebuie sa aiba stantata marca llumar pe toata suprafata, din 50 in 50 cm.
Daca pe suprafata foliei nu se distinge clar marca Llumar, acel produs ESTE FALS.
O parte din atelierele din bucuresti prefera sa scada pretul montajului si sa inlocuiasca folia auto Llumar cu un inlocuitor ieftin chinezesc.

 Nu ezita si cere oferta de pret!
mail
contact@detailingautoconcept.ro

Detalii Online

Site-urile noastre

www.detailingautoconcept.ro
www.folie-auto-llumar.ro
www.folie-auto-omologata.ro
www.folieautoprofesionala.ro
www.colantariauto-bucuresti.ro

Newsletter Auto

Nume:

Email:

Vizitatori online

Avem 13 vizitatori online

Lista Parteneri


Warning: Parameter 1 to IcemodMainMenuHelper::IcebuildXML() expected to be a reference, value given in /home/rdet5420/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Informatii utile


Warning: Parameter 1 to IcemodMainMenuHelper::IcebuildXML() expected to be a reference, value given in /home/rdet5420/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Acum, poti plati cu cardul

plata_pos
Abarth, Acura, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini,
Abarthacuraalfaaudibentleybmwcadillacchevroletchryslercitroendaciadodgeferrarifiatfordhondahyundaiinfinitiisuzuivecojaguarjeepkialamborghinilancialand roverlexusmaseratimaybachmazdamercedesminimitshunissanopelpeugeotporscherenaultsaabseatskodasubarusuzukitoyotavolkswagenvolvo
Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedez Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volksvagen, Volvo.