Warning: Creating default object from empty value in /home/rdet5420/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
Detailing Interior | Detailing Auto Interior | Detailing Auto Bucuresti |
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Detailing Interior

Curăţarea petelor. Pentru petele de pe mochetă, plafon şi tapiţerie se folosesc curăţitori specifici cu grad de putere în funcţie de tipul petei.

Operaţii de detailing auto interior
     Aspirare. Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freacă. Un alt accesoriu folosit în aspirare este pistolul de aer în linie cu care se suflă în prealabil grătarele, cusăturile, îmbinările şi, în general, spaţiile înguste şi foarte greu accesibile.

     Şamponarea şi curăţarea suprafeţelor textile. Ulterior curăţării de mai sus, se realizează o şamponare generală a întregii suprafeţe. Este vorba de întreaga mochetă, de părţile textile ale tapiţeriei şi de suprafeţele de vinil.
Şamponarea se face folosind o maşină rotativă cu perii din plastic de două dimensiuni pentru înălţimea părului sau manual cu diferite perii şi cu un sampon spumant. 

     Extracţie/limpezire. Pentru această operaţie se foloseşte un aspirator special de putere, prevăzut cu un încălzitor de apă în linie. Apa fierbinte este pulverizată pe suprafaţă şi apoi aspirată împreună cu spuma şamponului. În cazul în care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un şampon specific cu spumare redusă.

      Uscare. După ce se limpezeşte şi se extrag bine resturile de apă din material, se usucă interiorul folosind o aerotermă specială. 

     Aplicarea de protecţie textilă şi dressing de interior. Tapiţeria textilă, mocheta şi plafonul se tratează, dupa uscare, cu un protector textil special. Aceşti protectori formează o peliculă subţire la suprafaţa materialului, lăsându-l în acelaşi timp să respire.

           Pelicula conferă un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejându-l şi conferindu-i rezistenţă la murdărire. 
           Suprafeţele de vinil şi alte materiale sintetice din interiorul automobilului, după curăţare, se protejează şi revitalizează cu un dressing de interior. 

     Tratament pentru piele. Pentru a-şi păstra aspectul şi calităţile, finisajele din piele necesită o îngrijire deosebită care are rolul de a preveni deshidratarea. 

          Pielea deshidratată îşi pierde elasticitatea, se întăreşte si devine casantă. Tratamentul pielii se face din doi paşi: curăţarea cu un curăţitor special cu pH-ul echilibrat în aşa fel încât să nu atace pielea şi folosirea unui balsam special proiectat care intră rapid în piele redându-i elasticitatea şi moliciunea.


     

Atentie!!!
Poti fi pacalit foarte usor.
Verifica si testeaza folia inainte sa o montezi
O folie auto Llumar originala trebuie sa aiba stantata marca llumar pe toata suprafata, din 50 in 50 cm.
Daca pe suprafata foliei nu se distinge clar marca Llumar, acel produs ESTE FALS.
O parte din atelierele din bucuresti prefera sa scada pretul montajului si sa inlocuiasca folia auto Llumar cu un inlocuitor ieftin chinezesc.

 Nu ezita si cere oferta de pret!
mail
contact@detailingautoconcept.ro

Detalii Online

Site-urile noastre

www.detailingautoconcept.ro
www.folie-auto-llumar.ro
www.folie-auto-omologata.ro
www.folieautoprofesionala.ro
www.colantariauto-bucuresti.ro

Newsletter Auto

Nume:

Email:

Vizitatori online

Avem 6 vizitatori online

Lista Parteneri


Warning: Parameter 1 to IcemodMainMenuHelper::IcebuildXML() expected to be a reference, value given in /home/rdet5420/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Informatii utile


Warning: Parameter 1 to IcemodMainMenuHelper::IcebuildXML() expected to be a reference, value given in /home/rdet5420/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Acum, poti plati cu cardul

plata_pos
Abarth, Acura, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini,
Abarthacuraalfaaudibentleybmwcadillacchevroletchryslercitroendaciadodgeferrarifiatfordhondahyundaiinfinitiisuzuivecojaguarjeepkialamborghinilancialand roverlexusmaseratimaybachmazdamercedesminimitshunissanopelpeugeotporscherenaultsaabseatskodasubarusuzukitoyotavolkswagenvolvo
Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedez Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volksvagen, Volvo.