Warning: Creating default object from empty value in /home/rdet5420/public_html/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
Detailing Exterior | Detailing Auto Exterior | Polish Auto
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 Detailing Exterior 

 Detailing Auto Exterior ("polish")
    Serviciul de detailing este constituit din mai multe tipuri de operatii, fiecare dintre acestea fiind specifica tipului de material pe care se lucreaza.

  DETAILING EXTERIOR

    De fiecare data se incepe cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata. 
Detailing exterior : 
    Dupa aceasta etapa urmeaza polisharea (lustruirea) care de obicei se realizeaza in 1-5 pasi (dar cand este cazul aceasta se poate realiza si in mai multi pasi), in functie de starea suprafetei. Rolul principal al polish-ului este de a indeparta zgarieturile fine ce duc la pierderea luciului si care creeaza efectul de panza de paianjen (este vizibil atunci cand in suprafata se reflecta o sursa de lumina). Daca masina este noua acest pas este omis.
    In functie de intentiile clientului si bineinteles conditia vopselei, angajatii nostri folosesc paste abrazive cu agresivitati diferite astfel incat suprafata livrata la final sa fie perfect rectificata, cu un finisaj de showroom.
    Ultimul pas de tratament al vopselei este aplicarea unei protectii cu sealant(polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor).
 Detailing exterior :
    Straturile de sealant formeaza un scut rezistent, incolor si elastic.
Vopseaua si lacul sunt protejate de acest scut, care absoarbe razele UV (ce produc decolorarea pigmentilor din vopsea) si retine microparticulele si umezeala din atmosfera, prevenind astfel intrarea lor in porii si imperfectiunile finisajului. Acelasi strat de protectie preia si o mare parte din agresiunile factorilor de mediu, protejand astfel suprafetele contra zgarieturilor fine si matuirii.
Detailing exterior :
    Ornamentele din materiale sintetice si cauciucurile sunt tratate la randul lor cu dressing (vara) sau cu un gel (iarna). Pe timp de iarna acest gel ofera protectie impotriva actiunii corozive a sarii, cenusii si a altor produse de dezghetare care sunt aruncate de regula pe carosabil, iar pe timp de vara dressingul ofera protectie contra oxidariilor provocate de razele UV si temperaturilor ridicate. Stratul de protectie exterior are o rezistenta de pana la 6 luni, ce variaza in funtie de tratamentul aplicat, de numarul de km parcursi si conditiile in care este tinuta si utilizata masina. 

protectie vopseapolish autopolish auto faruri
Atentie!!!
Poti fi pacalit foarte usor.
Verifica si testeaza folia inainte sa o montezi
O folie auto Llumar originala trebuie sa aiba stantata marca llumar pe toata suprafata, din 50 in 50 cm.
Daca pe suprafata foliei nu se distinge clar marca Llumar, acel produs ESTE FALS.
O parte din atelierele din bucuresti prefera sa scada pretul montajului si sa inlocuiasca folia auto Llumar cu un inlocuitor ieftin chinezesc.

 Nu ezita si cere oferta de pret!
mail
contact@detailingautoconcept.ro

Detalii Online

Site-urile noastre

www.detailingautoconcept.ro
www.folie-auto-llumar.ro
www.folie-auto-omologata.ro
www.folieautoprofesionala.ro
www.colantariauto-bucuresti.ro

Newsletter Auto

Nume:

Email:

Vizitatori online

Avem 10 vizitatori online

Lista Parteneri


Warning: Parameter 1 to IcemodMainMenuHelper::IcebuildXML() expected to be a reference, value given in /home/rdet5420/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Informatii utile


Warning: Parameter 1 to IcemodMainMenuHelper::IcebuildXML() expected to be a reference, value given in /home/rdet5420/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Acum, poti plati cu cardul

plata_pos
Abarth, Acura, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini,
Abarthacuraalfaaudibentleybmwcadillacchevroletchryslercitroendaciadodgeferrarifiatfordhondahyundaiinfinitiisuzuivecojaguarjeepkialamborghinilancialand roverlexusmaseratimaybachmazdamercedesminimitshunissanopelpeugeotporscherenaultsaabseatskodasubarusuzukitoyotavolkswagenvolvo
Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedez Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volksvagen, Volvo.